Escola de porters

 

A l’Atlètic Català enguany hem volgut apostar de manera decidida i potenciar un projecte que, sense cap dubte, enriqueix i diversifica la tasca formativa del Club, alhora que l’atorga un valor afegit en termes de reconeixement extern.

Es tracta de l’Escola de Porters de futbol sala, un projecte que pivota sobre la figura d’en Juan Vázquez, l’actual entrenador del nostre Cadet B.

Juan compagina les seves tasques com a entrenador amb les de l'Escola de Porters de l’Atlètic, una idea en la que porta treballant amb èxit des de fa ja molts anys.

Enguany, com dèiem, en Juan ha acceptat involucrar-se encara més i ha dissenyat un projecte específic del qual se’n beneficien tots els porters del Club.

Aquest programa se sustenta en tot un procés d'aprenentatge, tant personal com esportiu, basat en conceptes i mètodes específics per als porters, perquè ja des de petits creixin amb els valors i la formació que ens ensenya el Futbol Sala.

Un projecte en el qual Juan (i els nostres porters) estan treballant de valent, amb uns resultats tant positius com patents.

Us deixem aquí el projecte de l’Escola de Porters, que està estructurat per parts, que us podeu descarregar tot clicant a sobre.

1. Portada
2. Introducció
3. Concepte
4. El projecte de l-escola de porters Temporada 14-15