Acaba el camí. Gran actuació del Juvenil a la Copa Catalunya

Sense paraules. El que ha aconseguit el nostre Juvenil en aquesta edició de la Copa Catalunya de Futsal ha estat una gesta que segur perdurarà en la memòria de l'equip.

És destacable l'implicació d'aquest equip durant la temporada, però sobretot en un torneig el qual han cregut molt, la Copa. Eliminatòria rere eliminatòria, han lluïtat minut a minut contra rivals de categories molt superiors, emportant-se la victòria i progressant satisfactòriament.

Ahir, malgrat la bona actuació de l'equip, els de Primi es despedeixen de la Copa, després d'un dur partit contra un rival molt superior, el Futsal Mataró, que actualment jugar a 1ra Divisió Nacional, juntament amb equips com el FC Barcelona o el Marfil Santa Coloma.

El Juvenil, amb 4 baixes significatives més la de l'entrenador, va donar la cara al Pavelló de Can Banús, que un cop més, era ple de gom a gom per viure l'eliminatòria. El partit va començar tal com s'esperava, amb un Futsal apretant i presionant la sortida dels locals, impedint el joc fluït i el perill en ocasions. No obstant, el partit es va mantenir molt igualat fins al minut 11 de la 1ra part, amb un marcador de 0-1. Amb diverses ocasions per empatar, el Futsal seguia apretant l'altra porteria i va marxar al descans amb un 0-3. El partit no estava ni molt menys decidit i l'Atlètic ho seguia intentant, però el desgast físic es va notar i algunes errades van duplicar el marcador amb un final de 0-6 a favor del Futsal.

Cal destacar un cop més, la feina dels jugadors durant el partit, l'esportivitat i el fair play d'ambdós equips que es van felicitar al final del partit. Poc més a comentar, ara l'equip de Primi ha d'aconseguir acabar la campanya de la lliga el millor possible, tot recuperant les baixes.

Molta sort, i fins la següent edició de la Copa!