Gran actuació del Sènior Masculí aquest passat Diumenge

Per fi el treball ha portat els seus fruits. L'equip passava per una mala ratxa (com ja havíem comentat en la notícia anterior) i necessitava sumar de 3 en 3. En passades jornades l'equip cada vegada es trobava millor i era derrotat per la mínima.

Aquest passat Diumenge a les 12:45, l'equip es va enfrontar al Riudellots, un rival de mitja taula. El Sènior va sortir mentalitzat des del minut 1 i va aconseguir avançar-se en el marcador amb una gran jugada de Ricard, que va marxar per la banda desfent-se de varis contraris fins a finalitzar satisfactòriament.

L'equip va seguir controlant el partit però una errada defensiva va fer que el Riudellots empatés el marcador. Minuts més tard, Molins va aconseguir el 2-1 i marxar al descans amb un resultat favorable.

El Riudellots va sortir a la segona part conscient que perdia contra l'últim classificat i va apretar per aconseguir l'empat, però l'equip no es va venir abaix i en 1 minut i mig Adam aconseguía avançar els blaugrana posant el 3-2 en el marcador. Van anar passant els minuts i el Riudellots va tenir diverses ocasions per empatar, però Mario, la recent incorporació, va encarar-se en una jugada i va pausar el temps per asseu-re el portar i un defensa i marcar el 4-2 que semblava posar les coses fàcils per aconseguir emportar-se el partit. No obstant, després d'alguna jugada aïllada dels locals per aumentar el marcador, el Riudellots va sortir a jugar de 5 i va crear perill en els últims minuts marcant inclús el 4-3. L'Atlètic, conscient que quedava poc temps per acabar, es va concentrar i va conseguir mantenir el resultat fins al final enduent-se la victòria i per tant els 3 punts importantíssims.

Cal destacar la feina de tot l'equip, un equip format per 4 Juvenils amb un paper destacat en el partit, i l'assistència a la graderia, que era plena per animar l'equip i van esperonar durant tot el partit. Aquesta és la dinàmica que ha de seguir l'equip durant la resta de la temporada, intentant de totes maneres la permanència a 1r Divisió.

Gràcies als que veu venir i animar l'equip, us esperem en els propers partits!