L’ATLÈTIC CATALÀ COMENÇA AMB FORÇA LA TEMPORADA

El darrer cap de setmana del 17 i 18 d’octubre ha estat el tret de sortida a la lliga 2015-2016 per a tots els equips de l’Atlètic inscrits a la Federació Catalana.

I val a dir que aquesta 1a Jornada ha estat molt i molt bona per al Club, amb un positiu balanç de 6 victòries i 3 derrotes dels nostres equips en els 9 partits disputats.

D’una banda, el prebenjamí A, ubicat enguany al grup 4 de la categoria, aconseguia una brillant i molt emocionant victòria per 7-5 en el seu enfrontament a casa contra el Futsal Villassar de Mar A, amb una molt bona capacitat de reacció dels nostres peques quan el rival va empatar fins a en dues ocasions el partit.

Pel que fa al benjamí A, enquadrat al grup 2 de la categoria, va sumar una rotunda victòria a domicili (0-13) contra el Racing Pineda A, evidenciant el gran nivell del grup.

Per la seva banda, l’Aleví A (que ha estat enquadrat al grup 1 de la 2a divisió) va iniciar la lliga aconseguint una brillant triomf a casa contra el Manlleu U. E., per 6-0, amb un inici de segona part espectacular.

Al seu torn, el nostre Aleví B (grup 2, 3a divisió), va patir una derrota per 6-0 al camp del complicat F. S. Ciutat de Mataró, tot i fer una 1ª part molt bona, ordenada i arribant al descans amb només 1 gol en contra.

Les altres úniques derrotes de la jornada van correspondre a l’infantil (grup 1r, 2a divisió), que va ser derrotat a casa per un potent Badalona, i al nostre equip femení (grup 1, 1a divisió), que també va començar la lliga amb un 7-2 en contra al difícil camp de la Union, tot i posar-hi moltes ganes.

Per la seva banda, el cadet va sumar la seva primera victòria amb un contundent 6-0 a casa davant de l’Atlètic Premià, en un partit amb una gran intensitat i encert dels nostres.

Pel que fa al juvenil (grup 1, 3a divisió), brillant victòria a casa per 5-1 enfront d’un difícil rival com el Vidreres, en un encontre amb molta intensitat i amb l’ajut/reforç destacat de 2 cadets que pugen amb molt força.

Finalment, el sènior (Grup1, 2a divisió)  també va començar la lliga amb una important victòria a casa, per 4-1, davant del San Cipriano A. D.  F. S., amb una millor segona part i una bona actitud dels jugadors que van estavellar fins a 5 pilotes més als pals.

A banda d’això, destacar que, d’una banda, el prebenjamí B va vèncer també en els seus dos partits del triangular amistós que va disputar, mentre que el benjamí B va perdre per 4-2 l’encontre amistós contra l’Escola Lluis Millet de Masnou. Tots dos grups afronten un una bona dosi de confiança l’imminent començament de lliga del Consell en la qual estaran integrats enguany.

Moltes felicitats i a seguir en aquesta línia positiva. Força Atlètic !!